PLIVAČKI KLUB

Mi smo tačno ono što drugi pričaju o nama – gostoljubivi, fini, uslužni, profesionalni, predani. Imamo iskusto, znanje, stručnost i ne možemo da budemo skromni jer nam naši korisnici to ne dozvoljavaju – kažu da smo najbolji.

Dođite i uverite se zašto svi pričaju istu priču. Nalazimo se u Batajnici u blizini nadvožnjaka.

Na samom dolasku sačekaće Vas veliki parking pa nećete imati problema kod traženja parking mesta. U velikom dvorištu koje je prekriveno engleskom travom Vaša deca mogu slobodno da se igraju dok vi uživate u prirodnoj hladovini. Prijatno i ljubazno osoblje kafića učiniće da Vaš boravak kod nas bude pravo uživanje.

Dovoljan broj svlačionica dozvoljava Vam da pomognete Vašim mališanima prilikom presvlačenja. Svlačionice su u sklopu bazena pa deca posle časova ne moraju kroz hladne hodnike prolaziti da bi stigla do istih. Treneri su za vreme časova sa decom u vodi i punu pažnju posvećuju svakom detetu, dok Vi sve to možete pratiti putem video bima i uživati u druženju.

Tim Aligator

Naš tim čine profesionalni školovani treneri sa velikim iskustvom rada sa decom.

skola-plivanja-aligator-trener-blazo-bulatovic

Prof Blažo Bulatović

Profesor fizickog vaspitanja i sporta- trener plivanja

skola-plivanja-aligator-trener-andrijana-gacevic

Andrijana Gačević

Operativni trener plivanja

skola-plivanja-aligator-trener-nenad-todosijevic

Prof Nenad Todosijević

Profesor fizickog vaspitanja i sporta

Čipovane članske karte

Trudimo se da u svim segmentima našeg poslovanja pratimo evropske i svetske standarde. Čipovane članske karte sa slikom, futrolom i vezicom omogućavanju jednostavnu i brzu evidenciju vaših dolazaka.

Jednostavnim skeniranjem Vaše članske kartice imaćete detaljan uvid u sve vaše dolaske, brzinu napredovanja, propuštene časove, uplate.

  • Kafić

    U sklopu bazena nalazi se kafić odakle možete pratiti treninge Vašeg deteta ili se opustiti posle plivanja.

  • Bašta

    U našoj bašti Vaš ugođaj će biti potpun. Preko dana baštu pokriva prirodna hladovina, dok je noću lagano osvetljena. Tiha i prijatna muzika, pogled na veliko i travnato dvorište gde se Vaša deca igraju pre ili posle treninga.

  • Slatki kutak

    Nismo zaboravili ni omiljenu poslasticu svih nas kada dođu topli letnji dani. Uvek svež i ukusan sladoled sa mnogo preliva i raznih dodataka.

REKLI SU O NAMA

PROSLAVITE ROĐENDAN KOD NAS

Budite orginalni i proslavite rođendan na bazenu

U sklopu bazena nalazi se kafić sa baštom i dvorištem gde možete u prijatnoj atmosferi proslaviti nezaboravan rođendan. Uživanje u vodenim čarolijama za svu decu i roditelje koji to žele…
Proslave rođendana se održava nedeljom u terminima od 15,00 do 17,30 i od 18,00 do 20,30.
Zbog velikog interesovanja molimo Vas da zakažete ranije.