Programi

Bebi buć

Program je namenjen deci uzrasta od 1 do 4 godine.

Ovaj program namenjen je deci najmlađeg uzrasta. Tokom časa roditelj sa detetom prolazi kroz niz jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. Zahvaljujući ovom programu deca kroz zabavu i prisustvo roditelja zavole boravak u vodi i bez problema prihvataju dalji rad u grupama.

Zabavište

Program je namenjen deci uzrasta od 4 do 6 godine.

Ovaj program je osmišljen da uvede decu u grupni rad, da ih oslobodi straha od vode i nauči ih da prate vežbe koje pokazuje trener. Jednostavan izbor vežbi koje deca lako savladavaju stvara kod njih osećaj zadovoljstva i povećava želju da provode vreme u vodi.

Škola plivanja

Program je namenjen za uzrast od 6 do 14 godina.

U ovom programu deca uče ili usavršavaju sve tehnike plivanja i pripremaju se za takmičenja. Polaznici su podeljeni po grupama i nivou znanja plivanja. Posebno smo ponosni na činjenicu da su deca iz naše škole plivanja prepoznatljiva po lepom plivanju i pravilnoj tehnici.

Individualni časovi

Program je namenjen osobama koje žele brže ostvarivanje postavljenih ciljeva i rezultata u odnosu na aktivnosti koje se sprovode u grupi.

Prilikom izvođenja programa na svim terminima sa vama je stručna osoba koja vas uči, prati i daje vam savete kako biste u što bržem vremenu došli do željenog cilja…Program rada se prilagođava individualnim potrebama i sposobnostima svakog pojedinca. Individualni časovi svakako dovode do bržih i efikasnijih rezultata, bilo da se radi na obuci plivanja ili usavršavanju tehnika plivanja.

Odrasli neplivači

Program je namenjen osobama od 14 godina pa na dalje.

Ako ste mislili da je kasno da naučite plivati i da je to vreme za Vas prošlo, pogrešili ste. Svi polaznici ovog programa, ne vezano za godine, uz malo istrajnosti su uspeli da nauče plivati.

Mnogi od Vas su samouki plivači ili poluplivači. Ne rizikujte……..u sklopu ovog programa možete da usavršite svoju tehniku plivanja i da budete sigurni u svoje znanje.

Korektivno plivanje

Korektivno plivanje ima za cilj poboljšanje držanja tela i prevenciju deformiteta.

Za razliku od običnog ili trenažnog plivanja, u korektivnom plivanju se naglašavaju vežbe i stilovi zavisno od potrebe korisnika.
Ovaj vid plivanja se pokazao kao neizostavan deo procesa otklanjanja telesnih deformiteta, pogotovo u periodu odrastanja.

Trenažno plivanje

Grupe od 1-3 polaznika.

U sklopšu trenažnog plivanja imate mogućnost da usavršite svoje tehnike plivanja, da zategnete telo i skinete višak kilograma.
Ako Vam je trčanje suviše naporno ili Vam vežbe na suvom predstavljaju problem, onda je ovaj vid vežbanja pravi izbor za vas.

Cena paketa od 10 časova je 15.000 RSD.

Rekreativno plivanje

Pobiljšanje ili održavanje fizičke kondicije / Aktivno provođenje slobodnog vremena.

Plivanje predstavlja najbolji način za održavanje kondicije, pravilan razvoj svih mišića i zglobova, blagotvorno deluje na psihu, kardiovaskularni sistem, pluća, ali pomaže i pri otklanjanju ili ublažavanju deformiteta kičmenog stuba i drugih oboljenja, zbog čega se preporučuje svima, bez obzira na pol i godine. Brojni stručnjaci slažu se da nema boljeg načina za održavanje kondicije i vođenje zdravog života od redovnog, makar i rekreativnog, bavljenja plivanjem.

Plivanje za dame

Program je namenjen svim damama.

Drage naše dame, za Vas smo obezbedili poseban termin gde uz laganu muziku i podvodna svetla možete uživati u svim čarima tople, čiste, slane vode.